Астарта переїхала на Кіпр

23 вересня 2022, 09:54 2103

Агропромхолдинг «Астарта» отримав тимчасове свідоцтво про реєстрацію на Кіпрі.

Відповідне свідоцтво видав Департамент реєстру компаній та інтелектуальної власності Міністерства енергетики, торгівлі та промисловості Республіки Кіпр, говориться у повідоменні компанії на Варшавській фондовій біржі.

«Станом на дату видачі тимчасового свідоцтва про реєстрацію міграція компанії набула чинності, що означає, що компанія була тимчасово зареєстрована на Кіпрі під назвою Astarta Holding PLC, звідки було перенесено місцезнаходження компанії з Амстердама (Нідерланди) до Нікосії (Кіпр), і компанія втратила свою юридичну адресу в Нідерландах і почала працювати під назвою Astarta Holding PLC», — пояснюється у повідомленні.

Реєстрація «Астарти» у Нідерландському комерційному реєстрі офіційно скасована з 21 вересня 2022 року.

«Перехід відбувся без розпуску або припинення існування компанії та без її рекорпорації. Отже, акції компанії не були замінені новими акціями та залишаються зареєстрованими на Варшавській фондовій біржі та зареєстровані в депозиті цінних паперів. Права голосу та права на отримання прибутку, а також інші види розподілу не змінюються у зв’язку з міграцією. Крім того, переміщення не вплинуло на право власності на активи компанії, якими вона володіла раніше, а також на відповідальність компанії за зобов’язаннями», — уточнюється у повідомленні.