Астарта розпочинає випуск інвертованого цукрового сиропу

24 червня 2021, 10:59 2593

Агропромхолдинг «Астарта» розширює асортимент продуктів і запускає пілотний проєкт з виробництва інвертованого цукрового сиропу.

Реліз першої партії цієї продукції запланований на серпень 2021 р., йдеться у повідомленні компанії.

Як зазначається, наразі відбувається процес технологічного переоснащення підприємства. Спеціальна технологічна лінія буде змонтована на Новооржицькому цукровому заводі «Астарти» у Полтавській області у першій половині липня. Обсяг інвестицій становить 0,5 млн грн.  

«У рамках пілотного проєкту основними споживачами інвертованого сиропу стануть українські бджолярі. Цей продукт може використовуватися для підгодівлі бджіл, адже дозволяє зберегти потомство бджолиних сімей і збільшити їх продуктивність, оскільки засвоюється сироп на рівні меду. Таким чином, наш продукт дозволить бджолярам підвищити ефективність їхніх пасік, впровадити сучасні технології у цей процес та зберегти лідерські позиції у виробництві меду у світі», — відзначив куратор проєкту Іван Чепак

Крім того, інвертований цукровий сироп користується попитом і у кондитерській промисловості. Тому, у разі успішної реалізації пілотного проєкту «Астарта» планує збільшити обсяги виробництва інвертованого сиропу і розширити ринки збуту цієї продукції.