ALFA Smart Agro виводить на ринок 5 нових продуктів

02 грудня 2022, 14:53 2285

Компанія ALFA Smart Agro у 2023 році виводить на ринок України п’ять нових розробок, три з яких — новітні фунгіциди.

Як говориться у повідомленні компанії, вперше буде презентовано два продукти, створені виключно для захисту садів.

«ALFA Smart Agro розширює портфель продукції відповідно до стратегії розвитку і в повному обсязі реалізує усі проєкти, анонсовані ринку. Як найбільший в Україні виробник ЗЗР ми відіграємо важливу роль у забезпеченні аграріїв необхідними препаратами. Тому працюємо ефективно і не знижуємо обертів», — говорить комерційний директор ALFA Smart Agro Тетяна Мосендз.

Так, у новому сезоні українські агровиробники зможуть застосувати:  

  • Теламус — перший в Україні фунгіцид для зернових на основі боскаліду, що належить до класу SDHI. До складу Теламусу входять три активних компоненти: боскалід + пропіконазол + піраклостробін. Дана розробка науковців ALFA Smart Agro забезпечує посилений контроль плямистостей листя, альтернаріозу, борошнистої роси. Важлива перевага Теламусу — пролонгований захист. 
  • Релевант — фунгіцид із бактерицидною дією, до складу якого входить продукт ферментації актиноміцетів, поєднаний з тіофанат-метилом та цимоксанілом. Це ексклюзивна комбінація, розроблена науковцями ALFA Smart Agro. Релевант ефективний за різних погодних умов, у т.ч. за дощової погоди, яка сприяє розповсюдженню бактеріозів. Препарат зареєстрований для захисту посівів соняшнику і сої.
  • Анелас — перший фунгіцид компанії ALFA Smart Agro, створений спеціально для захисту яблуневих садів. Препаративна форма даної розробки — концентрат емульсії на основі жирних кислот природного походження. У продукті поєднані міклобутаніл, 250 г/л та піраклостробін, 250 г/л. При цьому 90% крапель діючих речовин у робочому розчині мають розмір близько 4 мкм, що набагато менше, ніж у багатьох подібних продуктах.
  • Лонгас — інсекто-акарицид для захисту яблуневих садів, який контролює кліщів на всіх стадіях розвитку.
  • Альфа-Дикват Форте — нове покоління популярного в Україні десиканту Альфа-Дикват із концентрацією диквату диброміду 300 г/л. 

Для довідки: ALFA Smart Agro – провідний український виробник засобів захисту рослин та мікродобрив. Компанія займає лідируючі позиції на ринку ЗЗР України, у т.ч. за площами застосування препаратів.

Препарати ALFA Smart Agro  інноваційні рішення, які вирізняються високою ефективністю та повністю відповідають концепції Розумної агрономії. Велика кількість розробок ALFA Smart Agro не мають аналогів в Україні. Розробка, виробництво і контроль якості продукції ALFA Smart Agro відбуваються відповідно до світових стандартів.