Агротрейд сертифікує ріпак для поставок до Європи

08 липня 2022, 12:45 1610

Підприємство групи «Агротрейд» на Чернігівщині пройшло аудит для отримання сертифікації, яка дозволить експорт ріпаку до країн ЄС.

Про це говориться у повідомленні групи компаній на сторінці у Facebook.

Як зазначається, представники аудиторської компанії Bureau Veritas перевіряли документи, цікавились характеристиками хімії, добрив та ЗЗР, які використовуються під час вирощування, а також оглянули сільськогосподарську техніку.

Група «Агротрейд» планує продати приблизно 20 тис. т нового врожаю ріпаку, і отримання сертифікату якості на товар — непохитна вимога Європейського Союзу.

Завершити процедуру сертифікації планується до 1 серпня.


Для довідки: група «Агротрейд» — вертикально інтегрований холдинг агропромислового циклу: виробництво, зберігання, переробка та торгівля сільськогосподарською продукцією. Холдинг обробляє 70,5 тис. га землі в Чернігівській, Сумській, Полтавській та Харківській областях. Профільні культури — соняшник, кукурудза, озима пшениця, соя, ріпак. Володіє мережею елеваторів загальною ємністю одночасного зберігання 570 тис. т і посідає восьме місце серед найбільших власників елеваторів в Україні.