Аграрний фонд отримав понад 6 млн грн чистого прибутку

25 квітня 2019, 16:30 1609

Дохід ПАТ «Аграрний фонд» за підсумками І кварталу 2019 року склав 3,34 млрд грн, прибуток до оподаткування - 7,61 млн грн. Після нарахування податку на прибуток, чистий прибуток товариства склав 6,24 млн грн.

Відповідна інформація опублікована на сайті Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, говориться  у повідомленні «Аграрного фонду».

Незважаючи на негативну кон'юнктуру ринку, а саме — зниження цін на зернові та мінеральні добрива, протягом І кварталу 2019 року ПАТ «Аграрний фонд» було реалізовано 179 тис. тонн зерна, 34 тис. тонн борошна та 252 тис. тонн мінеральних добрив.

«Реалізація борошна відбувалася як оптовими, так і роздрібними партіям, зокрема, в торгівельних мережах під власною торгівельною маркою», — підсумували в компанії.


Для довідки: ПАТ «Аграрний фонд» — один з провідних операторів агропромислової галузі України. Підприємство засноване в 2013 році, власником 100% акцій товариства є держава в особі Міністерства аграрної політики та продовольства. Основний вид діяльності — закупівля зернових за форвардними контрактами, продаж мінеральних добрив.