Наявність елеватора дає можливість агропідприємствам розвивати переробку

21 серпня 2024, 13:50 712

Наступним напрямом, який підприємство «Трансвіт» планує розвивати паралельно з елеваторним бізнесом, є переробка. Адже Україна вже відходить від ролі «зернового придатку», і ефективний вихід для агрогосподарств сьогодні — це переробляти вирощену продукцію.

Про це AgroPortal.ua розповів директор елеватора ПП «Трансвіт» Микола Мазепа.

За його словами, у напрямі переробки  ПП «Трансвіт» збирається рухатися з вже випробуваними часом партнерами, адже в переробці потрібне транспортне обладнання, норії, обладнання для автовідвантаження. В цьому питанні підприємство вже знайшло надійного постачальника — українську компанію LUBNYMASH. Саме обладнанням від цього виробника укомплектований елеватор ПП «Трансвіт»: пять силосів загальною ємністю зберігання 50 тис. т, повністю все транспортерне обладнання та два хопери обсягом по 500 т, два — по 1000 т і один — 400 т.

propData.content.image
Микола Мазепа, директор елеватора ПП «Трансвіт»

Працюючи в будівельному бізнесі, ми вже мали історію відносин з LUBNYMASH. Високу якість обладнання ми бачили в роботі на інших елеваторах, мали змогу порівнювати з іншими виробниками. Важливе питання і логістики, адже виробник знаходиться недалеко від наших потужностей. І не менш важливо — цінова політика. Усі фактори в комплексі вплинули на вибір виробника і постачальника обладнання для нашого елеватора та дали оптимальний варіант співпраці з LUBNYMASH.

За його словами, зважаючи на ефективну співпрацю і надійне партнерство, підприємство готове й надалі йти в нові проєкти з українським виробником.

Проєкт #СушиPRO100 реалізується за підтримки компаній LUBNYMASH & GRECO GROUP


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua