Про це повідомили у департаменті економічного розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.
«Маємо у регіоні позитивну динаміку збільшення обсягів виробництва м'яса. Найефективніше розвивається птахівництво. Все — завдяки модернізації та залученню інвестицій, запровадженню сучасних технологій на птахофабриках області, — зазначили у департаменті. — Загалом за підсумками перших 10 місяців року господарства Дніпропетровщини заготовили та реалізували близько 260 тис. тонн м'яса усіх видів. Це на 2 тис тонн більше ніж торік».
Також сільгосппідприємства області одержали більш ніж 240 тис. т молока та понад 638 млн яєць.
В усіх категоріях господарств утримується 139,8 тис. голів великої рогатої худоби, майже 365,5 тис. свиней та близько 21 млн голів птиці.