Найвідповідальнішим серед політиків став аграрій

10 жовтня 2016, 13:58 2733

Список найвідповідальніших політиків, згідно їх виконаних обіцянок станом на 10 жовтня очолив народний депутат України Микола Кучер (17 округ, Вінницька область), який є членом Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин.

Про це з посиланням на рейтинг видання «Слово і Діло», який відстежує виконання усіх обіцянок політиків та державних діячів, повідомляє прес-служба нардепа. 

Зокрема, рівень відповідальності за зроблені справи з тих, які пообіцяв микола Кучер, склав 91%, що найбільше у порівнянні з усіма іншими народними обранцями України.

З 11 обіцянок, які встиг публічно дати політик, 10 виконано та 1 в процесі виконання. Серед виконаних обіцянок це ремонти доріг, законодавчі ініціативи в питаннях податкової політики на користь місцевим громадам, а також допомоги військовим з АТО та їхнім сім’ям.  

Крім того, Микола Кучер виконав і свої обіцянки щодо поновлення будівництва лікарні на окрузі в Теплицькому районі, яке було заморожено понад 20 років, а також організував поїздку дітей, які перемогли в організованому ним конкурсі до дня вишиванки, до дендропарку Софіївка, та багато іншого.