Оман зацікавився агробізнесом на Рівненщині

04 квітня 2019, 13:12 1991

Делегація Султанату Оман відвідала Рівненську область.

Про це йдеться у повідомленні Торгово-промислової палати України.

Як зазначається, керівники області і Корецького району надали іноземним гостям розгорнуту інформацію щодо економічного, виробничого та інвестиційного потенціалу регіону, позначили найбільш привабливі з ділової та інвестиційної точки зору напрямки співробітництва.

«Найбільшу зацікавленість арабських бізнесменів викликали пропозиції співпраці в галузі сільського господарства та переробки продуктів харчування, спільної експлуатації кар'єрів з видобування граніту та інших мінеральних та будівельних матеріалів, розвитку туризму та туристичної інфраструктури тощо», — говориться у повідомленні.

Отримана інформація справила на потенційних арабських інвесторів велике враження, підтвердила значну ділову привабливість Рівненщини.

«За результатами візиту досягнута домовленість про розширення співробітництва між підприємцями Рівненської області та Султанату Оман, заплановано у поточному році організувати ділову поїздку  українських бізнесменів до Оману, розробити програму подальшої активної співпраці», — додали в ТППУ.