Думка: Вітчизняний виробник техніки конкурує не якістю, а ціною

05 липня 2018, 15:06 3826

Українському виробнику сільськогосподарської техніки зараз потрібно вкласти багато інвестицій для майбутньої перспективи.

Таку думку висловив керівник регіонального структурного підрозділу «Агросем» Сергій Чернявський.

«Вітчизняний виробник конкурує не якістю, а ціною. Звичайно, якщо нижча ціна — страждає якість, відповідно якість металу, виконання робіт, впровадження нових технологій. Можна сказати, зараз замкнуте коло», — говорить представник компанії «Агросем». 

Компанія John Deere Україна і компанія «Агросем» останні 3 роки беруть курс на продаж тракторів потужністю 110-135 к.с. Ціна даної моделі є вищою за український аналог на 25-30%, але якість, надійність та комплектація відрізняються в рази.

Керівник ПАП «Людмила» Микола Гурський з Хмельниччини каже, що трактор John Deere — це, по-перше, бренд, а значить якість. «Трактор серії 6В повинен бути в кожному господарстві, наприклад, у малих і середніх, як моє, він може виконувати як транспортні так і основні с/г роботи. Цей трактор досить простий у керуванні й обслуговуванні, і ціна не кусається. До того ж мені набридла техніка, яка постійно потребує ремонту», — додає агровиробник.


Наталія Помянська, AgroPortal.ua