Для українських виробників м'яса птиці механічного обвалювання відкрився новий ринок

02 серпня 2024, 19:00 4594

Боснія та Герцеговина відкрила ринок для експорту продукції українського виробництва, а саме м'яса птиці механічного обвалювання.

Про це повідомили у Держпродспоживслужбі.

«Дуже важливо під час війни підтримувати українських експортерів, створювати для них нові можливості, адже зрештою це підтримка економіки нашої держави. Тому МЗС спільно з Держпродспоживслужбою постійно ведуть переговори з іноземними партнерами та крок за кроком відкривають нові зовнішні ринки для українських виробників», — зазначив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

«Українському підприємцю необхідна будь-яка підтримка від держави, що надзвичайно важливо в часи війни. І Держпродспоживслужба спільно з командою МЗС продовжують відкривати міжнародну торговельну арену для нашого виробника. В роботі ще близько 63 країни по майже 200 напрямках», — підкреслив голова Держпродспоживслужби Сергій Ткачук.

Погоджену форму ветеринарного сертифіката зазначеної категорії продукції оприлюднено на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби у розділі «Міжнародне співробітництво» ‒ «Ветеринарія та безпечність» ‒ «Сертифікати на експорт з України».