Дисковий лущильник з унікальними дисками. АМАКО пропонує універсальний агрегат

29 січня 2021, 11:22 2534

Базуючись на оптимальному поєднанні економічних витрат, універсальності використання, високій продуктивності та якості, компанія «АМАКО Україна» пропонує дискатор SwifterDisc від чеського виробника техніки BEDNAR. Даний агрегат має високу робочу швидкість і глибину обробітку від 2 до 12 см.

Про це в коментарі для AgroPortal.ua розповів керівник із розвитку ґрунтообробної техніки компанії «АМАКО Україна» Дмитро Хоменко.

«Основне призначення дискатора SwifterDisс — це підготовка полів під посів та дискування після збирання усіх культур, в тому числі після крупностебельних з використанням подрібнюючого котка TrashCutter», — розповідає представник «АМАКО Україна».

Дмитро Хоменко пояснює, що ключовими перевагами SwifterDisс є унікальні A-диски: «Даний дискатор робить якісний обробіток ґрунту, виконуючи декілька операцій за один прохід: подрібнення, перемішування і зароблення рослинних залишків завдяки унікальним А-дискам, до того ж вони мають значний ресурс, деякі агрегати відпрацювали по 10 тис. га на одному комплекті».

Диски агрегату унікальні також тим, що по своєму контуру мають ріжучі кромки з ребрами, саме вони ідеально подрібнюють та перемішують рослинні рештки з ґрунтом і забезпечують рівномірний горизонт обробітку вже на глибині від 2 см, що дуже важливо для використання агрегату як передпосівного. Клієнт може обрати два діаметри: 520 мм та 560 мм.
«Також особливістю даного агрегату є інтегрована транспортна вісь та система автоматичного регулювання горизонту при налаштуванні глибини обробітку. Агрегат працює на високій швидкості та забезпечує якісний та економічно вигідний обробіток до 200 га за добу», — пояснює Дмитро Хоменко.

«Компанія BEDNAR пропонує широкий спектр задніх ущільнюючих котків — 9 типів, тому можна підібрати під будь-яку агротехнологічну задачу та типи ґрунтів», — додає спеціаліст.


Для довідки: компанія «АМАКО Україна» пропонує ексклюзивні умови придбання техніки BEDNAR: 0% — від 12 до 36 місяців у валюті та 0% — на 12 місяців у гривні.

«АМАКО Україна» є дилером техніки Massey Ferguson, Geringhoff, BEDNAR, технологічних рішень Precision Planting, комерційних автомобілів IVECO, а також є структурною одиницею виробника зрошувальних машин WESTERN.

Також «АМАКО Україна» надає запчастини та комплектуючі до більш ніж 20-ти брендів імпортної сільгосптехніки, забезпечуючи оперативну доставку в будь-який куточок країни через 16 сервісних центрів по всій Україні.