На AGRITECHNICA 2019 представлено перший в світі серійний метановий трактор

21 листопада 2019, 15:14 2011

Новинка компанії New Holland — перший в світі серійний метановий трактор T6 Methane Power — на AGRITECHNICA 2019 отримала титул «Сталий розвиток 2020 року». Це нова нагорода, представлена в цьогоріч на конкурсі «Трактор року».

Про це AgroPortal.ua повідомив продакт-менеджер по тракторам компанії New Holland Віталій Каплюк.
 
За його словами, це відповідає інноваційній діяльності New Holland в галузі використання альтернативних видів палива в рамках стратегії «Лідерство в чисту енергію».

Також Віталій Каплюк розповів, що T6 Methane Power забезпечує таку ж продуктивність, як і його дизельний аналог, зокрема таку ж потужність — 180 к.с., крутний момент — 740 Нм і надійність, але при цьому додатковою перевагою є знижені на 30% експлуатаційні витрати.

T6 Methane Power оснащений абсолютно новим двигуном NEF об’ємом 6,7 л, спеціально розробленим для сільськогосподарської техніки компанією FPT Industrial. У ньому реалізована вдосконалена технологія силової установки, що працює на природному газі.

На тракторі T6 Methane Power газові балони встановлені в тому ж положенні, що і баки для дизельного палива на стандартній моделі T6. Вони легко доступні й забезпечують відмінну оглядовість з кабіни.

Трактор також забезпечений газовими сполучними штуцерами спереду і ззаду, що дозволяє встановлювати додаткові газові ємності на причепах і на навісному обладнанні.


Людмила Лебідь,  AgroPortal.ua