CLAAS і John Deere законектилися

04 листопада 2020, 17:27 2566

Хмарна система DataConnect, що дозволяє обмінюватися даними машин між CLAAS, 365FarmNet та John Deere, тепер у вільному доступі, а більше партнерів долучаться невдовзі.

Про це йдеться у повідомленні CLAAS.

«DataConnect дозволяє обмінюватися основними даними машин між різними платформами, щоб користувачі могли переглядати всю інформацію про свій парк машин різних виробників на єдиній платформі даних, яку вони обрали. Раніше перегляд такої інформації вимагав дублювання зусиль, використовуючи відповідні, але окремі платформи або веб-портали кожного виробника», — повідомляють у компанії.

Як зазначається, структура цього нового прямого рішення «хмара-хмара» забезпечує безперебійний та автоматизований потік даних без будь-яких зусиль, що необхідні клієнту. Обмін даними в режимі реального часу дає змогу оглядати весь парк техніки в режимі реального часу. Крім того, DataConnect працює без будь-яких додаткових апаратних та програмних компонентів і забезпечує безпечну обробку даних.

Завдяки цьому новому підходу клієнти можуть переглянути п«ять різних наборів даних машин для свого парку:

- поточне місце розташування машини;

- історичне місце розташування;

- рівень пального;

- статус машини у полі;

- швидкість машини.

«Клієнти мають змогу вирішити, яку цифрову платформу компанії вони хочуть використовувати для відображення всіх даних. Як тільки вони підключаються, машини інших виробників з'являються автоматично. Машини або відображаються піктограмами у відповідній комбінації кольорів відповідної марки, або їх видно на інформаційній панелі піктограми. Подальші партнери та функції долучаться пізніше», — додають у компанії.