Про це йдеться у повідомленні компанії.
«Ми випускаємо кілька видів саломасів з низьким вмістом трансізомерів (менше 2%), а також тверді, м«які й наливні маргарини з вмістом трансізомерів менше 1%. Завдяки високій якості жирнокислотного складу наша жирова продукція користується попитом в харчовій і кондитерській промисловості», — зазначає голова правління Вінницького олійножирового комбінату Дмитро Чаленко.
Майже всі рослинні жири група ViOil продає на внутрішньому ринку.
Для довідки: ViOil входить в трійку найбільших виробників рослинних масел в Україні і є лідером з випуску ріпакової олії. Компанії належать Вінницький і Черновецький масложиркомбінати. Продукцію експортує більш ніж в 60 країн, в тому числі в країни СНД, Євросоюзу, Південно-Східної Азії.