Виноробня Трубецького не має доступу до виноградників через замінування

01 квітня 2022, 14:50 2858

Виноробне господарство князя П.М. Трубецького знаходиться у селі Веселе Херсонської області на території, що тимчасово контролюється окупантами, тому робота підприємства на даний момент паралізована.

Про це йдеться у повідомленні виноробні на сторінці у Facebook

«Частково понівечено обладнання лабораторії, майно ресторану та магазину. Виробнича частина виноробні лишається неушкодженою.

Доступ до виноградників заміновано, тому ми не маємо змоги проводити сільськогосподарські роботи, такі як підрізка лози тощо», — повідомляють у компанії.

Зазначається, що співробітники виноробні не постраждали: «Люди, які працюють разом із нами, — це найбільша цінність, і ми дбаємо про їхню безпеку. Саме тому наразі це вся інформація, якою ми можемо поділитися. Просимо нас зрозуміти та утриматись від уточнюючих питань та розпитувань щодо подробиць».

На даний момент виноробня Трубецького не може здійснювати прямий продаж продукції через відсутність доступу до складу в Гостомелі. 

Тому закликають шукати вина компанії на полицях магазинів та у картах ресторанів у містах і населених пунктах, де дозволений продаж алкоголю.