UNIVERSEED презентує нові гібриди кукурудзи

22 листопада 2021, 10:19 2539

В портфелі UNIVERSEED налічується 9 зернових та 6 силосних гібридів кукурудзи з показником ФАО від 220 до 440. Цього року портфоліо поповнилося двома новинками: силосним (S3477/EXPG601) та зерновим (UNI3717/EXPM051) гібридами.

В компанії кажуть, що кожен із гібридів у портфелі був відібраний канадськими спеціалістами та пройшов випробування на ділянках у різних ґрунтово-кліматичних зонах України.

Зерновий гібрид UNI3717/EXPM051 ФАО 370 рекомендований для усіх зон вирощування. Придатний для вирощування при традиційному і мінімальному обробітку ґрунту та для технології no-till; в монокультурі та на зрошенні.

Силосний гібрид кукурудзи S3477/EXPG601 ФАО 340 характеризується високим потенціалом урожаю та високиим вмістом крохмалю у зерні. Рекомендований для всіх зон вирощування.

«Високоврожайні зернові гібриди бренду мають високу вологовіддачу за рахунок тонкого стрижня і зубовидного типу зерна, а також відмінну стійкість до хвороб і шкідників, зокрема гельмінтоспоріозу, іржі, фузаріозу стебла і качанів. Селекція унікальних силосних гібридів Leafy та Leafy-Floury відрізняється балансом зеленої маси й зерна. Причому зерна крохмального, що несе в собі енергію. А зелена маса є джерелом клітковини, необхідної для годівлі тварин», — коментують у компанії.

Посівний матеріал вирощується на ділянках гібридизації LNZ Group та дороблюється на власному насіннєвому заводі, проходячи класичну обробку, починаючи з сушіння, далі — обмолот, калібрування і протруювання. І вже потім фасуються в брендовані мішки UNIVERSEED.

«Ми прагнемо допомогти у виборі оптимальних гібридів та вирощування культури відповідно до конкретних ґрунтово-кліматичних умов регіону. Спираючись на багаторічний досвід, компанія LNZ Group пропонує гібриди кукурудзи, якнайкраще адаптовані до українського клімату», — зазначають в LNZ Group.

Ознайомитися детальніше з новинками можна у каталозі.


Для довідки: у травні 2019 року LNZ Group, маючи 80-річний досвід у виробництві насіння, вивела на ринок новий бренд посівного матеріалу UNIVERSEED. Створенню цього кукурудзяного всесвіту (universe — в перекладі з англійської «всесвіт») передувала 5-річна робота українського виробника і канадської селекційної компанії NAPG (North American Plant Genetic).

LNZ Group — український вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, що спеціалізується на торгівлі посівним матеріалом та засобами захисту рослин, вирощуванні зернових та технічних культур, тваринництві й зернотрейдерській діяльності. Утворений на базі Лебединського насіннєвого заводу.