UKRAVIT запропонувала систему підживлення для саду

17 серпня 2018, 09:40 1532

ГК UKRAVIT влаштувала День саду на базі ФГ «Телешецький» у Чернівецькій області. Вибір місця проведення був не випадковий, адже через особливості ґрунтів у цьому регіоні дуже складно підібрати систему позакореневого підживлення для плодово-ягідних культур.

Про це розповідають менеджери з технічної підтримки компанії.

На прикладі демоділянки вони разом з господарем продемонстрували аграріям ефективність застосованих систем захисту і підживлення. Учасники дізналися про застосовані ЗЗР та мікродобрива, особливості їх використання, продуктові новинки компанії. Великою перевагою в їх очах стало те, що менеджери з технічної підтримки UKRAVIT здійснюють польовий моніторинг своїх технологій і надають консультаційні послуги протягом усього року.

Менеджери з технічної підтримки UKRAVIT також акцентували на важливості комплексного підходу у вирішенні проблем аграріїв, які живуть і працюють у регіонах зі складними умовами. Допомогти проаналізувати ґрунт, поливну воду, рослинний і насіннєвий матеріал і розробити індивідуальне технологічне рішення їм можуть в «Інституті здоров'я рослин», який цього літа відкрився у Черкасах.

Крім того, фахівці інституту моніторять системи захисту і підживлення в процесі застосування і аналізують їх за якісними та кількісними показниками врожаю по завершенні сільськогосподарського сезону.


Для довідки: UKRAVIT була заснована в 1999 р. Група займається виробництвом засобів для знищення побутових комах та гризунів, засобів захисту рослин, мінеральних добрив з мікроелементами, а також стимуляторів і регуляторів росту рослин.

З питань продажу та співробітництва звертатися: ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, просп.Перемоги, 42, корп. «F».

Горячая линия: 0 800 301 401, www.ukravit.ua.