ТАС Агро розподілить посівні площі за ґрунтово-кліматичними зонами

01 квітня 2024, 15:31 711

Посівну кампанію в «ТАС Агро» розпочали з цукрового буряку, ним планується засіяти близько 650 га земель у Західному кластері, що на Вінниччині.

Про це говориться у повідомленні компанії у Facebook.

За словами генерального директора «ТАС Агро» Олега Заплетнюка, компанія підійшла до початку весняно-польового сезону з великою відповідальністю та підготовкою.

«Попри усі виклики воєнного стану ми продовжуємо впровадження інноваційних технологій. Впевнено рухаємось згідно оновленої стратегії компанії. Вона передбачає зміну технології обробітку ґрунту, посіву, внесення добрив та ЗЗР. Продовжуємо реалізовувати план оновлення технічного парку, активно інвестуючи в інноваційну техніку, обладнану елементами точного землеробства», — розповів він.

Цього року посівні площі компанії розподілені під культури залежно від ґрунтово-кліматичних зон. Планова структура посівних площ становитиме: цукрові буряки — 650 га, кукурудза — 18 тис. га, соя і соняшник — 16 тис. га. 

«Посівну кампанію розпочали в оптимальні строки, завчасно попіклувавшись про закупівлю достатньої кількості якісного посівного матеріалу, добрив, засобів захисту рослин та паливно-мастильних матеріалів», — підсумували в компанії.


Для довідки: «ТАС Агро» — провідна аграрна компанія України, що динамічно розвивається. На сьогодні обробляє понад 80 тис. га земель у Чернігівській, Сумській, Київській, Вінницькій, Кіровоградській та Миколаївській областях. Компанія працює в різних сферах сільського господарства (рослинництво, тваринництво, зберігання зернових).