Потужності KSG Agro працюють у посиленому режимі

10 березня 2022, 13:30 541

Джерело фото: KSG Agro

З 24 лютого підприємство «Стронг-трейд», яке входить до холдингу KSG Аgro, працює у посиленому режимі. Завдяки тому, що свинокомплекс та переробні потужності холдингу не знаходяться в зоні бойових дій, підприємство продовжує переробляти м'ясо, відправляючи його для потреб армії та в торговельні мережі.

Про це повідомила прес-служба агрохолдингу.

«Щиро дякую ключовим працівникам — вони продовжують працювати навіть у той час, коли виють сирени. Наші діди, котрі воювали під час Другої світової війни, говорили: все для фронту, все для перемоги. І у нас така ситуація. Ніколи не подумав би, що це повторюватимемо у XXI столітті», — каже виконавчий директор підприємства Ігор Недибалюк.

З моменту війни підприємство «Стронг-трейд» переробило близько 100 тис. кг м'яса. На даний момент 10 тис. кг свинини вже спрямовано на потреби ЗСУ та до лікарень і шпиталів.

«Агрохолдинг готовий постачати свинину військовим і до шпиталів у розмірі 5 т на тиждень, вносячи свій внесок в оборону України», — повідомив голова ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов.

Агрохолдинг також продовжує практику надання продуктових наборів соціально незахищеним верствам населення, а також сім'ям захисників України, що воюють на фронті. Уже роздано близько 400 продуктових наборів. Насамперед продукти отримали сім'ї захисників України, багатодітні сім'ї, пенсіонери. Цей напрямок координує депутат Дніпропетровської облради Нікіта Касьянов.


Для довідки: KSG Agro є одним із провідних агрохолдингів України, європейською інноваційною групою компаній, що працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської Бізнес Асоціації (EBA), а також до асоціації «Свиноводи України». 

Основною діяльністю холдингу є обробка землі та виробництво сільгоспкультур, а також свинарський бізнес. З вересня 2014 року KSG Аgro реалізує стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найперспективніші проєкти, насамперед свинарство, а також рослинництво.