KSG Agro продовжує відвантаження продукції

15 березня 2022, 18:19 496

Компанія KSG Agro вживає додаткових заходів щодо мотивації та безпеки персоналу господарств, що входять до холдингу, на період воєнних дій в Україні. Компанія продовжує відвантаження м'яса торговельним мережам, зокрема в Запоріжжі.

Про це повідомила прес-служба агрохолдингу.

«Наш персонал працює в дуже складних умовах, роблячи максимум можливого для того, щоб ми виробляли продовольство, життєво необхідне для народу України та його армії, — коментує голова Ради директорів агрохолдингу KSG Agro Сергій Касьянов. — Діяльність холдингу має стратегічно важливий характер з погляду продовольчої безпеки країни, тому наш фронт — трудовий, і ми бачимо своє завдання у злагодженій роботі колективу. Вважаю, що це не менш важливо для перемоги, аніж захист нашої України зі зброєю в руках».

KSG Agro продовжує відвантаження свинини за заявками споживачів, у тому числі у торгові мережі «Сільпо» та «Варус». З 24 лютого компанія поставила в торгові мережі близько 500 т свинини. Постачання здійснюються не лише на території Дніпропетровської області, де частка ринку свинини холдингу становить 50%, а й у Запоріжжі. 

«У Запоріжжі на сьогоднішній день склалася складна гуманітарна ситуація, в т.ч. із забезпеченням продуктами харчування. І наші водії з ризиком для життя здійснюють постачання до магазинів «Сільпо» Запоріжжя та Запорізької області», — повідомив Сергій Касьянов.

Він додає, що після початку бойових дій на території України всі співробітники холдингу отримали додаткову мотивацію у вигляді дворазового збільшення заробітної плати на період війни. Крім того, їм було виплачено аванс у подвійному розмірі та забезпечено харчування людей. 

З метою посилення безпеки свинокомплексу організовано охорону силами тероборони, яким надається підтримка, організовано регулярне харчування. Крім того, встановлені додаткові блокпости, які охороняють як свинокомплекс, так і населений пункт, в якому він знаходиться.


Для довідки: KSG Agro є одним із провідних агрохолдингів України, європейською інноваційною групою компаній, що працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. Основною діяльністю холдингу є обробка землі та виробництво сільгоспкультур, а також свинарський бізнес, за який відповідає ТОВ «Стронг-Інвест». З вересня 2014 року KSG Аgro реалізує стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найперспективніші проєкти, насамперед свинарство, а також рослинництво.