Сімейна екоферма «Овочі з Майданівки», що на Черкащині, розпочала процес органічної сертифікації господарства.
Про це на своїй сторінці у Instagram повідомила власниця Олена Снісаренко.
«Коли ми вирішили перетворити наше захоплення — вирощування власної їжі — на сімейну справу, я навіть не підозрювала, що овочі можна сертифікувати. Та коли в Instagram мені почали траплятися закордонні й українські органічні ферми, це стало моєю мрією. Цього року ми розпочали процес сертифікації нашої овочевої ферми», — зазначає вона.
Екоферма проходить сертифікацію за двома стандартами:
Наразі фермерське господарство перебуває у перехідному періоді.
Для довідки: «Овочі з Майданівки» вирощують сезонні овочі та суперфуди (батат, бамію, артишок) без хімічних добрив і стимуляторів росту.