НІБУЛОН вибрав постачальників елеваторного обладнання

08 лютого 2017, 15:52 3125

Компанія «НІБУЛОН» за підтримки Європейського інвестиційного банку продовжує активно реалізовувати інвестиційний проект «Розвиток і реконструкція елеваторів (будівництво та оснащення об’єктів зернового зберігання), будівництво перевантажувальних та логістичних терміналів (будівництво буксирів) в Україні».

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Так, 1 лютого 2017 р. було підписано низку контрактів з постачальниками елеваторного, зерноочисного, вагового та іншого обладнання для нових підприємств компанії.

Виробники необхідного для нових виробничих потужностей компанії устаткування обиралися за результатами прозорих тендерів. Зокрема їх переможцями стали: SYMAGA S.A. (Іспанія, силоси для зберігання зерна), TELESTACK Ltd. (Великобританія, суднонавантажувальна машина), BUHLER GmBh (Швейцарія, зерноочисне обладнання), Mathews Company (США, сушарки), UAB Liucija (Литва, фільтра циклонного типу та вентилятори), FOSS ANALYTICAL AB (Данія, аналізатори зерна Infratec), PFEUFFER GmbH (Німеччина, пробовідбірники), Precia S.A. (Нідерланди, бункерні ваги) та Cimbria Unigrain A/S  (Данія, зерноперевантажувальне обладнання).

За словами начальника відділу зовнішньоекономічних зв`язків та маркетингу компанії «НІБУЛОН» Валерія Куницького, усі виробники, незважаючи на довготривалу та плідну роботу з компанією, брали участь у тендері на постачання обладнання на рівних умовах.


Для довідки: «НІБУЛОН» — один з найбільших українських виробників і експортерів сільськогосподарської продукції. До складу підприємства входять 22 виробничих філії (виробництво сільгосппродукції на 82,5 тис. га орендованих земель), 19 елеваторних комплексів та перевантажувальних терміналів із загальним обсягом одноразового зберігання 1,77 млн т, суднобудівний-судноремонтний завод і судноплавна компанія.