НІБУЛОН відтермінував на місяць запуск річкового терміналу в Запорізькій області

17 квітня 2019, 17:24 2075

Компанія «НІБУЛОН» введе перевантажувальний термінал в Тернівці (Запорізька обл.) в експлуатацію в липні 2019 р., хоча раніше планувала у червні.

Про це йдеться у повідомленні підприємства.

«Введення в експлуатацію перевантажувального термінала із загальною потужністю з відвантаження — 300 тис. т/рік, заплановано на липень, тож у новому маркетинговому році підприємство ТОВ СП «НІБУЛОН» у Тернівці почне працювати з аграріями», — говориться у повідомленні.

На будівельному майданчику цього тижня приступили до монтажу металоконструкцій кабельної естакади, що являється головною енергетичною артерією підприємства, адже забезпечуватиме подачу живлення від трансформаторної підстанції. Невдовзі спеціалісти розпочнуть прокладання мереж водозабезпечення та каналізації.

«Тим часом через значні торф«яні пласти та важкі ґрунти, через що доводиться робити близько 4 тис. ударів для забиття однієї палі, на будівельному майданчику продовжується формування пальових полів… Разом із тим, повним ходом уже тривають роботи з бетонування фундаментів під великі та малі ємності, сушарки, монтування яких розпочнеться вже з наступного місяця», — говориться в повідомленні.


Для довідки: раніше повідомлялося, що «НІБУЛОН» інвестує в перевантажувальний термінал в с.Тернівка (Вільнянський р-ну, Запорізька обл.) $23 млн. Введення перевантажувального терміналу в експлуатацію заплановано на червень 2019 року.

Основні активи компанії «НІБУЛОН» розташовані в Україні. Компанія обробляє 82 тис. га землі, володіє і управляє другою за величиною мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим у Миколаєві, в Чорноморському регіоні. «НІБУЛОН» експортує переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь у більш ніж 20 країн світу.