НІБУЛОН оновив обладнання для аналізу зерна

11 червня 2024, 16:04 804

ТОВ СП «НІБУЛОН» придбало 10 найновіших аналізаторів зерна серії Infratec від компанії FOSS, які вважаються найточнішими у світі.

Як говориться у повідомленні компанії, обладнання доставлено на Перевантажувальний термінал «НІБУЛОНу» в Миколаєві для калібрування та подальшого розподілення на філії.  

Директор по роботі елеваторів компанії Валерій Реуцой зазначив, що «НІБУЛОН» продовжує робити все можливе для того, щоб процес прийому зерна відбувався швидко, був максимально зручним та прозорим для сільгоспвиробників.

«Придбання аналізаторів зерна нового покоління є значним кроком у підвищенні ефективності роботи лабораторій відповідно до сучасних вимог. Завдяки новому обладнанню гарантуються найвища точність і швидкість», — додав він.

Роботу приладів максимально автоматизовано, а вплив людини як на процес аналізу, так і на його результат мінімізовано. Навчання оператора займає від 5 до 10 хвилин. Надалі апарат самостійно визначає процедуру аналізу та виводить інструкцію до опрацювання оператором на мультимедійний екран. Функції проміжного очищення також автоматизовані й виконуються протягом 1-2 хвилин.  

Результати аналізу кожної проби з усіх лабораторій «НІБУЛОНу» інтегруються в єдиній базі даних та синхронізуються з даними торговельного відділу для забезпечення максимальної прозорості ціноутворення та формування відповідних звітів.  

З появою нового обладнання також у компанії з’явилась можливість аналізувати олійність насіння соняшнику в перерахунку на сиру та суху речовину. 


Для довідки: до війни компанія «НІБУЛОН» обробляла 82 тис. га землі, володіла і управляла мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим у Миколаєві. «НІБУЛОН» експортувала переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь у більш ніж 20 країн світу. Крім того, компанія мала широку лінійку флоту (річковий, морський і змішаний).