Про це повідомив керівник департаменту клієнтського маркетингу Аграрного підрозділу «Байєр» Андрій Перчиць.
«Дуже важливо з кожною плеядою нових гібридів приносити більш стабільні та врожайні гібриди, стійкі до абіотичних природних факторів, зі стійкістю до вилягання, з високими темпами втрати вологості зерна перед збиранням. Тож у поточному році компанія «Байєр» виводить на ринок 4 нових гібриди кукурудзи в різних групах стиглості. Це ФАО 270, 310, 350 та 360», — розповідає Андрій Перчиць.
За його словами, сільгоспвиробникам складно змінювати гібриди, особливо ті, які декілька років забезпечували стабільний урожай, але потрібно мати більше довіри до нових гібридів, бо в цьому питанні «нове» — це означає краще.
Також, як повідомив Андрій Перчиць, цього року компанія отримає перші результати виробництва з нових трьох гібридів озимого ріпаку, які були виведені на ринок у 2020 році.
Людмила Лебідь, AgroPortal.ua