Про це повідомив директор заводу Ростислав Новосад, йдеться у повідомленні підприємства.
«Ми плануємо переробити цього року лише до 400 тис. т цукрових буряків. Торік було значно більше — близько 500 тис. т. На 20% буде зменшення. Сезон цього року буде тривати орієнтовно чотири місяці. Розпочався він 14 вересня, хоча людей набрали на роботу ще наприкінці серпня, і будемо працювати до перших чисел грудня. Торік закінчили у перших числах січня», — розповідає Ростислав Новосад.
На його думку, сезон обіцяє бути складним, тому що завод залучав на різні роботи інші суміжні підрядні організації.
«Проте хочу запевнити, що ми добре підготувалися до сезону переробки, і з упевненістю можу сказати, що наші партнери-селяни отримають найбільшу винагороду серед наших конкурентів за свої вирощені буряки. І ми розрахуємося вчасно і якісною продукцією», — додав Новосад.
Для довідки: «Гнідавський цукровий завод» заснований в 1958 році. Завод випускає цілу лінійку продукції: дрібнокристалічний і крупнокристалічний цукор-пісок, швидкорозчинний цукор і желюючий цукор. Також завод випускає природний коричневий цукор. «Гнідавський цукровий завод» випускає свою продукцію під торговою маркою «Солодко».