Danone продовжить працювати в росії

08 березня 2022, 11:40 782

Вже понад сотню міжнародних компаній залишили ринок рф після того, як російські війська вторглися на територію України. Один із найбільших виробників молочної продукції французька компанія Danone ухвалила продовжити виробництво та дистрибуцію молочних продуктів та дитячого харчування в росії.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

При цьому, відмічається, що Danone  прийняли рішення призупинити всі інвестпроєкти в Росії. 

Компанія також зазначила, що продовжує стежити за розвитком ситуації й наслідуватиме рішення французької влади, з якими вона залишається в тісній координації. 

Раніше Danone повідомляла, що не планує йти з російського ринку.


Для довідки: Данон  провідна міжнародна компанія з виробництва продуктів харчування, представлена в 130 країнах світу. Три напрямки бізнесу Данон — молочні продукти та продукти на рослинній основі, вода, спеціалізоване харчування. В Україні виробничі потужності компанії представлені двома заводами: «Данон Дніпро» (у м. Херсон) і «Данон Кремез» (у м. Кременчук). Продукція компанії випускається під такими торговими брендами: «Активіа», «Актімель», «Живинка», «Простоквашино», «Простоквашино для малят», «Растішка», «Актуаль», YoPro, «Даніссімо», Paw Patrol, Alpro, Danone.