Бізон-Тех відкрив дилерський центр Massey Ferguson у Полтавській області

26 березня 2019, 08:01 2629

Компанія «Бізон-Тех» 22 березня відкрила перший у Полтавській області дилерський центр з обслуговування та продажу техніки бренду Massey Ferguson.

Новий дилерський центр включає виставковий та торговельний майданчики, офісні приміщення, ремонтні бокси, склад запчастин і зону тест-драйв. Його загальна площа становить 2500 м², також планується подальше розширення. Про це йдеться в повідомленні компанії.

Джерело фото: «Бізон-Тех»
Джерело фото: «Бізон-Тех»

«Новий центр буде надавати повний спектр обслуговування техніки — тут є і склад запчастин, і сервісні бокси, а також відділ продажів та виставковий майданчик. Окрім самої сільгосптехніки, на відкритті представлені сервісні машини, щоб відвідувачі могли самі оцінити їхнє обладнання та можливості сервісної служби», — говорить керівник відділу продажів компанії «Бізон-Тех» Наталія Жильнікова.

В дилерському центрі клієнти компанії зможуть ознайомитись із сільськогосподарською технікою, придбати потрібні запасні частини та отримати якісне сервісне обслуговування. Фахівці зможуть виконати ремонт техніки як у центрі, так і на виїзді в господарства. У новому дилерському центрі буде працювати 5 екіпажів сервісних інженерів, а також менеджери з продажу техніки і запчастин.

Джерело фото: «Бізон-Тех»
Джерело фото: «Бізон-Тех»