ALFA Smart Agro зайняла понад 40% ринку ЗЗР в Україні

03 січня 2023, 15:33 2194

Група компаній ALFA Smart Agro сплатила понад 407 млн грн за період з 24 лютого 2022 р.

Як говориться у повідомленні компанії, ALFA Smart Agro є одним із найбільших платників податків на українському ринку ЗЗР.
 
Зазначається, що виробництво препаратів було відновлено вже через два тижні після вторгнення, і це було зроблено в умовах обстрілів та зруйнованих ланцюгів постачання.

«Ми виконали усі свої зобов’язання перед партнерами, залишаючись «острівцем стабільності». Це допомогло багатьом іншим компаніям також продовжити працювати, а господарствам — вчасно провести посівну», — підкреслюють у компанії.

Загалом у 2022 році 43% господарств України користувалися препаратами ALFA Smart Agro. Це найбільший показник серед усіх виробників ЗЗР, які представлені в Україні.

«Коли інші компанії не могли постачати певні продукти, ми працювали ще більше, щоб агровиробники отримували потрібні для якісного захисту посівів препарати», — додали в компанії.

Крім того, ALFA Smart Agro спрямувала на зміцнення обороноздатності України 50 млн грн.


Для довідки: ALFA Smart Agro  провідний український виробник засобів захисту рослин та мікродобрив. Компанія займає лідируючі позиції на ринку ЗЗР України, у т.ч. за площами застосування препаратів.

Препарати ALFA Smart Agro 
 інноваційні рішення, які вирізняються високою ефективністю та повністю відповідають концепції Розумної агрономії. Велика кількість розробок ALFA Smart Agro не мають аналогів в Україні. Розробка, виробництво і контроль якості продукції ALFA Smart Agro відбуваються відповідно до світових стандартів.