ALFA Smart Agro зайнялася трейдингом агропродукції

01 лютого 2018, 11:43 2871

Компанія ALFA Smart Agro оголошує про початок роботи департаменту трейдингу сільськогосподарською продукцією. 

Це новий відділ у структурі компанії, мета якого — допомагати сільгоспвиробникам у реалізації врожаю на вигідних умовах, говориться у повідомленні компанії.

Як зазначається, окрім того, клієнти ALFA Smart Agro отримують додатковий фінансовий інструмент — можливість купувати засоби захисту рослин і мікродобрива, розраховуючись власною продукцією.

Департамент трейдингу працює з великим асортиментом продукції. У переліку найменувань:

— основні зернові та олійні культури (соняшник, пшениця, кукурудза, ріпак, соя та ін.);

— нішеві культури (зокрема, горох, просо, гірчиця, льон, сорго);

— цукор.

В рахунок оплати ЗЗР купівля сільгосппродукції відбувається за найвищими цінами на день укладання угоди. Якщо сума угоди перевищує 5 млн грн, можлива додаткова премія до ринкової ціни.

Окрім того, трейдери ALFA Smart Agro організовують відвантаження продукції на зручних для виробника умовах: як з елеватора, так і зі складів агропідприємства. Для південних регіонів України є актуальною опція купівлі із доставкою до порту.

«Компанія ALFA Smart Agro активно збільшує набір фінансових інструментів, за допомогою яких аграрії можуть купувати якісні засоби захисту рослин та мікродобрива на вигідних для себе умовах. Для нас є важливим кожен клієнт. Тому до укладання трейдингових угод та розрахунку ціни на сільгосппродукцію ми використовуємо індивідуальний підхід», — говорить фінансовий директор ALFA Smart Agro Андрій Буряк.

За його словами, департамент трейдингу сільгосппродукцією з«явився в рамках напрямку ALFA Partnership. Він передбачає взаємодію компанії ALFA Smart Agro з агровиробниками, яка дозволяє отримати найкращі результати у вирощуванні сільськогосподарських культур.

Також в компанії зазначають, що найближчим часом департамент трейдингу планує запровадження додаткової послуги для аграріїв — укладання договорів в іноземній валюті. Для  сільгоспвиробника це означатиме поставку в режимі експорту. Якщо підприємство бажає експортувати продукцію, але не має досвіду, фахівці департаменту трейдингу ALFA Smart Agrодопоможуть у цьому.


Для довідки: ALFA Smart Agro — провідний виробник засобів захисту рослин та мікродобрив, входить до ТОП-5 лідерів ринку України. В портфелі компанії представлені понад 70 продуктів — інноваційних рішень, які відзначаються високою ефективністю та повністю відповідають концепції розумної агрономії. Велика кількість препаратів, створених ALFA Smart Agro, не мають аналогів в Україні. Розробка, виробництво та контроль якості продукції ALFA Smart Agro відбувається за світовими стандартами.