Агросем — офіційний дилер John Deere ще в трьох областях України

16 листопада 2017, 16:02 4290

Компанія «Агросем» з листопада 2017 р. стала офіційним дилером John Deere ще в трьох областях України — Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій.

Як говориться у повідомленні компанії, офіційне підписання цієї дилерської угоди відбулося на виставці Agritechnica 2017.

«Тепер «Агросем» працює на всій території Західної України, додавши до свого покриття вищезгадані області», — зазначили в компанії.

Також уточнюється, що тепер територіальне розташування сервісних бригад дає змогу доїхати до господарства не більше, ніж за дві години від моменту виклику. А кожний із автомобілів сервісного інженера оснащений усім необхідним діагностичним обладнанням та має відповідний набір інструменту для ремонту.


Для довідки: партнерські відносини «Агросем» з John Deere розпочалися в серпні 2014 року. Саме тоді відбулося підписання перших домовленостей про спільну роботу. За три роки компанія вже досягла високих результатів. Відкрито три Дилерських центри з продажу та сервісного обслуговування. Це надсучасні потужності, де аграрії можуть ознайомитися з новинками техніки, отримати висококваліфіковану консультацію, а також сервісну підтримку. «Агросем» забезпечує оперативний ремонт техніки. Асортимент запасних частин на величезних складах підібраний так, що в наявності завжди є необхідні деталі.