Стартує серія навчальних тренінгів для переробників «від заявки до гранту»

30 вересня 2024, 12:49 197

Міністерство економіки розпочало серію тренінгів «Основи грантового фінансування для переробних підприємств. Розробка, написання та захист бізнес-плану». У межах навчальної програми представники переробних підприємств зможуть безоплатно отримати індивідуальні консультації щодо чинних можливостей грантового фінансування, розібратися з упровадженням організаційних процесів для створення проєктів, бізнес-планів та грантових заявок.

Крім того, вони зможуть підготувати актуальну грантову заявку в режимі реального часу з професійним супроводом консультанта.

Кожен тренінг — це інтенсивний одноденний курс, спрямований на підвищення компетентності власників та керівників підприємств переробної промисловості у сфері залучення грантового фінансування. 

Навчальна програма реалізується в онлайн-форматі та доступна до кінця листопада 2024 року. Тренінги та воркшопи проходитимуть щотижня. 

Розклад тренінгів на жовтень 2024 року (8 годин, з 9:00 до 18:00):
  • 02.10.24 
  • 04.10.24 
  • 11.10.24 
  • 18.10.24 
  • 29.10.24
До навчання можуть долучитися представники підприємств молочної, хлібопереробної, косметичної, парфумерної галузі, галузі літальних апаратів та БПЛА, підприємств легкої промисловості та інших.


Для довідки: Державна програма грантового навчання започаткована в межах урядової політики «Зроблено в Україні» за участі Ukraine-Moldova American Enterprise Fund, який підтримує ініціативи з просування реформ в Україні та трансформаційні проєкти. Мета проєкту — збільшити кількість успішних отримувачів державного гранту на створення або розвиток виробництв переробної сфери. Імплементатором програми виступає консалтинговий центр ADF Office, що спеціалізується на роботі з грантовим фінансуванням.