LIGA360 — інформаційний партнер Агро Champions 2020

17 липня 2020, 11:41 2464

LIGA360 виступила інформаційним партнером премії топ-менеджерів українського агробізнесу Агро Champions 2020.

«Створюючи LIGA360 для агрокомпаній ми глибоко дослідили аграрний бізнес та виклики, що постали перед агрокомпаніями протягом останнього часу», — зазначили в компанії ЛІГА:ЗАКОН.

У ЛІГА:ЗАКОН переконані, що у майбутньому виграють ті компанії, які вміють працювати з інформацією, починаючи від поданих законопроєктів, завершуючи світовими цінами на с/г продукцію; оперативно реагувати на нові ризики та можливості, які постають перед ними, та взаємодіяти на рівні усієї команди при ухваленні рішень.

«Чемпіоном стає той, хто володіє інформацією, її аналізує та своєчасно приймає рішення, навіть коли вони не популярні», — додають інформаційні партнери премії Агро Champions 2020.

Нагородження переможців премії Агро Champions 2020 відбудеться 10 вересня 2020 року в рамках масштабної міжнародної конференції — LFM.

До 27 липня 2020 р. триває формування лонг-листу рейтингу, до якого увійдуть топ-менеджери компаній, земельний банк яких перевищує 10 тис. га. Разом із тим, до рейтингу не будуть включені нещодавно призначені топ-менеджери.

Переможці премії Агро Champions визначаються на основі оцінок Експертної ради.

Номінації:

Генеральний директор
Операційний директор
Комерційний директор
Фінансовий директор
Директор з виробництва
Директор з інновацій
Головний агроном
Головний інженер
HR-директор
Маркетинг-директор / Директор з комунікацій

Організатор премії — онлайн-видання AgroPortal.ua.