Елеваторний бізнес: компанія з багаторічним досвідом обрала обладнання від українських виробників

12 серпня 2024, 13:40 886

Підприємство «Трансвіт» раніше займалося будівництвом елеваторних комплексів. Елеватор для власних потреб загальною потужністю одночасного зберігання зерна 75 тис. т компанія побудувала на Чернігівщині.

Як розповів AgroPortal.ua директор елеватора ПП «Трансвіт» Микола Мазепа, саме значний досвід допоміг сформували головні критерії вибору обладнання та вимоги до виробника: якісні матеріали, досвід роботи, технологічна досконалість та контактність. 

propData.content.image
Микола Мазепа, директор елеватора ПП «Трансвіт»

Працюючи в будівельному бізнесі, ми вже мали історію відносин з LUBNYMASH. З тих часів і зав'язалися дружні відносини співпраці. Високу якість обладнання ми бачили в роботі на інших елеваторах, мали змогу порівнювати з іншими виробниками. Важливе питання і логістики, адже виробник знаходиться недалеко від наших потужностей. І не менш важливо — цінова політика. Усі фактори в комплексі вплинули на вибір виробника і постачальника обладнання для нашого елеватора та дали оптимальний варіант співпраці з LUBNYMASH.

Тож на елеваторі встановлено пять силосів загальною ємністю зберігання 50 тис. т, транспортерне обладнання, починаючи від легкого транспортера, який викидає відходи, закінчуючи потужними транспортерами, які завантажують на елеватори сире важке зерно, — усе LUBNYMASH. Також від цього виробника встановлено два хопери обсягом по 500 т, два — по 1000 т і один — 400 т. Є тут і дві сушарки. 

Загалом уже п'ятий сезон на елеваторі працюють практично з усім спектром культур (соняшник, кукурудза, пшениця, ячмінь, соя), крім ріпаку. Сушать і зберігають як власне збіжжя, так і на комерційній основі від фермерів.

Проєкт #СушиPRO100 реалізується за підтримки компаній LUBNYMASH & GRECO GROUP


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua