Михайло Поплавський подався у молочне скотарство

06 червня 2018, 18:00 7237

Народний депутат і співак Михайло Поплавський відкрив молочно-товарну ферму в с.Мечіславка, Благовіщенського району Кіровоградської області.

Про це йдеться в повідомленні депутата на його сторінці в Facebook.

«Я щасливий, що я сьогодні в рідному селі разом зі своїми односельцями відкриваю нові проекти для свого рідного українського села Мечіславка. Збережемо село — збережемо Україну», — заявив Михайло Поплавський під час відкриття ферми.


Для довідки: у 2017 р. депутат Михайло Поплавський (група «Воля народу») зареєстрував два торгових знака: «Ковбаса "Ректорська" і "Ковбаса «Професорська». Синові Поплавського Олександру належить ТОВ «Ятрань», також він разом з Дмитром Діденко володіє ТОВ «Ятрань-Агро» (обидва — Кіровоградська обл.). Продукція «Ятрань» і «Ятрань-Агро» реалізується в 14-ти еко-магазинах мережі «Поплавок». Асортимент магазинів налічує більше двохсот одиниць — м'ясну і молочну продукцію, овочі, фрукти, масло, соки, напої власного виробництва, мінеральну воду, домашні соління і консервацію. Згідно з інформацією на сайті мережі «Поплавок», власний м'ясний цех фермерського господарства «Ятрань» випускає більше 30-ти найменувань ковбасних виробів.