Профільні ЗМІ та агробізнес підпишуть меморандум про кооперацію

19 грудня 2018, 14:59 2296

У Києві 22 грудня 2018 року журналісти профільних ЗМІ, представники агробізнесу, представники аграрних асоціацій та громадських об'єднань підпишуть Меморандум про кооперацію задля досягнення Цілей сталого розвитку ООН та стратегії України 2020.

Підписання Меморандуму відбудеться у рамках круглого столу «Вибір інформаційно-інвестиційної політики АПК України для досягнення Цілей сталого розвитку ООН».

«Підписанти об'єднуються задля забезпечення чистоти та якості інформаційного простору, особливо у профільних медіа, з інформаційно-освітньою метою, щоб формувати імідж українського агробізнесу та локальних фермерів, а також іноземних інвесторів на внутрішньому та зовнішньому ринках. Для цього планується проведення фахових тренінгів для трансферу знань між журналістами, фермерами, агробізнесом, іноземними та локальними інвесторами, профільними асоціаціями, освітніми установами», — зазначає керівник медіа-проектів, засновник агентства для аграріїв SAPIENZA Катерина Звєрєва.

Ключовим завданням Меморандуму є входження України у першу тридцятку рейтингу Всесвітнього банку Doingbusiness, відповідно до стратегії України 2020. 

AgroPortal.ua приєднається до підписання Меморандуму.

З приводу участі у круглому столі звертайтеся до Катерини Звєрєвої за тел.: +380997371792, [email protected]