На Полтавщині створюють каталог експортерів регіону

05 жовтня 2024, 11:40 256

Полтавська міська рада формує каталог «Експортний потенціал Полтавщини», який міститиме інформацію про дійсних експортерів регіону.

Про це говориться у повідомленні «Дія.Бізнес», центри підтримки якої спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту та Агенцією регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції» долучились до проєкту. 

«Потрапивши до переліку експортерів, підприємці отримають додаткові можливості для просування своїх товарів і послуг за кордоном. Оскільки сформований каталог експортерів поширюватиметься серед посольств, міжнародних партнерських організацій та безпосередньо імпортерів, що бажають знайти потенційних надійних партнерів в Україні», — пояснили організатори.

До каталогу може податися будь-яке українське підприємство незалежно від розміру компанії та сфери діяльності, яке зареєстроване у Полтавській області або релоковане до регіону, має експортний досвід, позитивну ділову репутацію та в якого відсутні будь-які звʼязки з росією чи білоруссю. 

Подати заявку можна за посиланням

Каталог «Експортний потенціал Полтавщини» формується в межах програми «Розбудова регіональної інфраструктури підтримки експортерів», яка реалізується громадською організацією Unite Ukraine спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом «Дія.Бізнес» за підтримки проєкту Міжнародного торговельного центру «Підвищення економічної стійкості громад, що постраждали під час війни», який фінансується урядом Японії.