Forum Digital: як цифрові інструменти змінюють бізнес

18 січня 2019, 10:50 2247

Торговельний майданчик Zakupki.Prom.ua цього року пропонує оновлений формат одного з найбільших івентів, присвячених державним і комерційним закупівлям, — Всеукраїнський Forum Zakupki.

Про це повідомляє прес-служба компанії Zakupki.Prom.ua.

Організатори відзначають, що разом з представниками бізнесу спробують розібратися, без яких цифрових інструментів перехід компаній із сьогодні в завтра є неможливим. Використання CRM/ERP-систем, хмарні рішення, Big Data, електронний документообіг та закупівлі — необхідна умова для конкурентоздатності компанії.

Представники Zakupki.Prom.ua радять відвідати Forum Digital компаням, які вже почали цифровізацію і цікавляться найкращими практиками, активно використовують діджитал-інструменти або ж тільки замислюються про використання цифрових сервісів.

«Понад 15 спікерів поділяться унікальним досвідом використання інноваційних технологій в їхніх компаніях. У доповідях — тільки інструменти, що працюють, практичні поради з цифрової трансформації бізнесу та успішні кейси від компаній-лідерів», — відмічають в Zakupki.Prom.ua.


Для довідки: Forum Digital: цифрові інструменти для бізнесу розповість про те, як технології допомагають стати ефективнішими. Форум відбудеться 6 лютого в Києві у Pochayna Event Hall.

Zakupki.Prom.ua — торговельний майданчик, проект бізнес-напряму компанії EVO, учасник системи публічних електронних закупівель ProZorro і системи електронних державних торгів ProZorro.Продажі. На майданчику бізнес може працювати в декількох напрямах — як постачальник брати участь у державних і комерційних закупівлях, як покупець подавати свої пропозиції в державних торгах і як замовник закуповувати товари і послуги для власних потреб.