Дніпропетровщина нарощує виробництво солодощів і свинини

16 липня 2021, 13:58 3433

Виробництво харчових продуктів зросло в 2021 р. в Дніпропетровській області.

Про це йдеться у повідомленні Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Харчові підприємства регіону постійно нарощують виробництво продукції. Цьогоріч серед лідерів компанії, які виробляють солодощі. Від цукерок до тортів», — розповіли в відомстві. 

В порівнянні з аналогічним періодом минулого року, на 36,3% зросло виробництво шоколадних цукерок. На 16% — тортів і кондитерських виробів, майже вдвічі —  тістечок.

«Більше стали виробляти й іншої продукції: на 22,8% — соленої риби та риби в розсолі, на 7,7% — свіжої чи охолодженої свинини», — зазначають у відомстві.

На Дніпропетровщині працюють більше 100 потужних харчових та переробних підприємств.