Тайтен Машинері пропонує заміну навігаційних моніторів за собівартістю

18 квітня 2022, 17:10 1050

Компанія «Тайтен Машинері Україна» пропонує заміну навігаційних моніторів за собівартістю власникам аграрної техніки, обладнання якої постраждало внаслідок воєнних дій.

«Навіть із початком війни ми намагалися максимально задовольнити попит для безперервної роботи аграрних холдингів і невеликих фермерських господарств. Ми добре розуміли, що в умовах війни посівна кампанія матиме ще більше значення для українців», — говорить директор з розвитку бізнесу «Тайтен Машинері Україна»  Віталій Гузієватий.   

Працівники відділу точного землеробства компанії знайшли шляхи підтримки аграріїв в умовах сьогодення та готові надавати безкоштовно послуги ГІС-фахівця, а також пропонують заміну навігаційних моніторів та іншого обладнання на спеціальних умовах. 

За словами керівника відділу точного землеробства Максима Романовського, компанія має один із найбільших у Європі склад обладнання для точного землеробства світових брендів Trimble та Raven. Незважаючи на загальносвітові складнощі з виробництвом та логістикою електроніки, в «Тайтен Машинері Україна» сформовано запас обладнання, який вона зараз пропонує придбати на спеціальних умовах. 

«В наявності точно є усі найпопулярніші монітори та комплекти до них: Trimble GFX-750 (XCN-1050), TMX-2050, монітори CNH FRED II (PRO700 або IntelliView IV), монітори Raven Viper 4+ та CR7, а також контролери та модулі основних систем ТЗ. Будь-яку одиницю ми можемо відправити перевізником «Нова Пошта» в день замовлення або відвантажити з нашого складу. За необхідності налаштування та встановлення обладнання наша сервісна команда готова надати підтримку», — каже Максим Романовський.

На період воєнного стану в компанії пропонують безкоштовну підтримку ГІС-фахівця з таких напрямів як картографування, обробка даних та дистанційне зондування землі. Послуги надаються за використання відкритих джерел інформації та будуть цікавими середнім та малим фермерським господарствам, які ще не використовують інноваційні методи точного землеробства.

Більш детально про цей напрям робіт можна дізнатись на сайті компанії за посиланням