Зрошувальні машини Western окупаються за період фінансування

21 жовтня 2021, 14:44 2410

Компанія «АМАКО Україна» пропонує комплексні рішення, професійні проєкти зі зрошення, включаючи насосні станції, інфраструктуру та зрошувальні машини Western. За словами представників «АМАКО Україна», зрошення забезпечує українським аграріям збільшення врожайності від 50% до 100%, а на певних культурах — і до 300% залежно від умов вирощування.

Про це розповідають у компанії «АМАКО Україна».

«У нас 1400 га землі, під зрошенням Western — 165 га, — зазначає директор ПСП «Садове» Херсонської області Анатолій Власенко. — В основному вирощуємо зернові, олійні культури. Наприклад, на цьому полі минулого разу сіяли озиму пшеницю, зібрали 6 т/га, хоча можна було б і більше отримати. Провели всього один полив. А без зрошення мали 3-3,5 т/га. Після цього посіяли соняшник. Теж зрошуємо. А якщо погода дозволить, то ще й озимий ріпак посіємо.Машину Western ми поставили 3 роки тому, і за цей час вона вже давно окупилася».

Компанія «АМАКО Україна» пропонує зрошувальні системи Western, які мають конкурентну ціну, фінансування під 0% на 3 роки та завжди є в наявності. Це дозволяє окупити їх за період фінансування. Окупність систем зрошення Western при цьому складає 2-3 роки.

«Зрошувальні системи Western також передбачають внесення рідких добрив із поливною водою, що наразі є актуальним для наших аграріїв», — додає керівник департаменту зрошення «АМАКО Україна» Олександр Морозов.

Керівник ПСП «Садове» розповідає, що отримали багато пропозицій щодо зрошувальних систем, але найкращі умови запропонували в «АМАКО Україна».