На Agritechnica 2023 буде рекордна кількість національних павільйонів

22 жовтня 2023, 16:00 2556

Цьогоріч на міжнародній виставці Agritechnica новий рекорд — 300 експонентів, які будуть розташовані в 23 національних і регіональних павільйонах.

Участь у Agritechnica дозволяє компаніям долучитися до найбільшої у світі виставки, що є особливим стимулом для розвитку. Більшість павільйонів організовують та фінансово підтримують агентства економічного розвитку.

Шість нових павільйонів

Нові павільйони цього року представлять Ірландія, Нідерланди, Північна Небраска, Швеція, Тайвань та Україна. Вони запропонують відвідувачам широкий спектр технічних рішень.

Український павільйон у залі №5 приверне увагу міжнародних відвідувачів, які задіяні у великих фермерських господарствах. Акцент буде на рішеннях для обробітку ґрунту, зберіганні зерна та логістиці. Тут буде представлено 16 компаній.

У нідерландському павільйоні в залі №25 буде представлена 21 інноваційна компанія з Нідерландів, серед яких є як стартапи, так і великі компанії, що пропонують дрони, мобільну робототехніку, а також обладнання для очищення, обробки та оптичного сортування картоплі та овочевих культур. Організаторами павільйону є Нідерландське агентство з питань підприємництва (RVO) та Агентство розвитку Брабанту (BOM).

Інші павільйони

Пропагуючи «французьку досконалість» і різноманітність у секторах сільськогосподарського обладнання, Business France організовує свій французький павільйон у залі №7. Тут розміститься понад 20 компаній, що демонструють рішення в галузі інструментарію, біотехнологій, прикладного програмного забезпечення, добрив, екологічного переходу та зберігання продукції.

У британському павільйоні в залі №7, який організовує UK Tag (Технології для сільського господарства і генетики), будуть представлені сільськогосподарські технологічні компанії, які шукають нові ринки за межами Великої Британії.

Більшість іспанських компаній-експонентів приймає Agragex, Іспанська асоціація експортерів сільськогосподарської техніки та її компонентів. Експоненти з Греції будуть підтримуватися Business Greek, офіційною організацією економічного розвитку Греції.

Два величезні павільйони Аргентини та Бразилії в залі №9 вперше супроводжуватимуться конференцією під назвою «LATAM — чи настав час інвестувати?».

Ульріке Шмідт-Машинек, керівник відділу міжнародних продажів DLG, організатора Agritechnica
Цього року ми особливо раді бачити в павільйонах велику кількість технологічних стартапів, які завдяки своїм інноваційним підходам є хорошим способом залучення інвесторів та нових клієнтів на Agritechnica.

У більшості павільйонів відбуватимуться спеціальні нетворкінгові заходи з традиційними стравами та напоями. А ще на них будуть присутні високопоставлені представники країн, такі як посли або міністри.

Огляд усіх 23 павільйонів та їхньої продукції тут.