Інноваційні розробки AMAZONE отримали дві срібні медалі на Agritechnica 2023

28 листопада 2023, 17:23 2178

Цього року на конкурсі інновацій Innovation Awards Agritechnica 2023 було відзначено срібними медалями відразу дві інноваційні розробки компанії AMAZONE.

«Перша — це програмне забезпечення CurveControl для відцентрових розподільників, яке дає змогу якісно розподіляти добрива на розворотних смугах. Розподільник за допомогою CurveControl налаштовує поперечний розподіл добрив під час проходження поворотів до різної швидкості руху та коригує зміщення розподілу. Результатом є більш рівномірні посіви, запобігання небажаному надлишку дорбрив на внутрішньому боці повороту, а також розміщення добрив за межами поля. Це забезпечить покращення виробничих результатів та захист навколишнього середовища». — розповів AgroPortal.ua в.о. генерального директора ДП «Амазоне-Україна» Андрій Михайленко. 

Друга розробка, яка отримала відзнаку, — вдосконалення й розробка високоавтоматизованих і автономних поєднань трактора з навісним знаряддям для обробки полів. Це рішення AMAZONE було розроблене у партнерстві з двома іншими компаніями CLAAS та AgXeed. Внаслідок такого спільного плідного співробітництва наприкінці літа 2023 року трьома компаніями був створений Альянс 3A — ADVANCED AUTOMATION & AUTONOMY.  

«AMAZONE є одним із лідерів-інноваторів, 5% від прибутку щороку інвестує у створення інновацій. Компанія отримала вже більше 30 нагород за інноваційні рішення на виставках Agritechnica», — зазначив Андрій Михайленко.