BEDNAR розробив універсальний візок для навісних та напівнавісних агрегатів

08 грудня 2020, 13:17 2263

Універсальний візок CADDY CD призначений для агрегатування з тракторами без триточкової навіски або без достатньої вантажопідйомності. В першу чергу він використовується з глибокорозпушувачем TERRALAND TN або TERRASTRIP ZN.

Також можливе використання з навісними або напівнавісними агрегатами інших виробників сільськогосподарської техніки. Універсальний візок CADDY має вантажопідйомність до 5000 кг. Про це йдеться в повідомленні компанії.

«CADDY CD оснащений широкими транспортними колесами для безпечного транспортування агрегата по дорогах. Це обладнання разом із передніми противагами сприяє хорошому розподілу ваги і забезпечує більш високу стабільність під час транспортування», — кажуть у компанії BEDNAR.

Також візок можна агрегувати з гусеничними тракторами й таким чином не втрачати на продуктивності, оскільки не використовується триточкова навіска.

«Фермери у багатьох прогресивних сільськогосподарських регіонах використовують трактори без задньої навіски. Незважаючи на це, попит на навісні агрегати з таких країн величезний. Фермер не купуватиме новий трактор через навісний агрегат. Тому ми пропонуємо рішення, яке відповідає таким вимогам. CADDY CD — це простий візок для агрегатів, який підключений до буксирного штифта трактора і дозволяє трактору без задніх важелів працювати практично з будь-яким навісним агрегатом різних виробників. Основний попит ми бачимо в його агрегатуванні з глибокорозпушувачами TERRALAND TN», — говорить бізнес-директор BEDNAR Ян Беднар.

Широкі колеса забезпечують плавний хід і високу стійкість машини під час транспортування. Візок агрегатується з трактором за допомогою буксирного штифта. Перевага візка CADDY CD полягає в тому, що він також може агрегуватися з агрегатами від конкурентних виробників — як з навісними, так і з напівнавісними.

Детальніше про агрегат за посиланням.