У МХП впроваджують підвищену екологічність виробництва

26 червня 2018, 14:18 3621

Природоохоронну роботу кожного підприємства МХП здійснює або штатний еколог, або особа, призначена наказом відповідальним за охорону навколишнього середовища.

Крім того, в компанії МХП застосовують енергозберігаючі технології, будують біогазові комплекси для переробки органічних відходів виробництва та вживають заходів для збереження навколишнього середовища в населених пунктах. Про це повідомила прес-служба компанії. Там відзначили, що в умовах залежності від джерел енергопостачання особливої ??уваги потребує ефективне і дбайливе використання природних ресурсів та альтернативної енергетики.

«Успіх всіх агропідприємств залежить від чистоти. Тому ми зацікавлені в збереженні національних природних ресурсів. Ми відповідаємо не тільки за свою роботу, а й за людей, які проживають в місцях розташування виробничих потужностей наших підприємств, за їх добробут. Тому дотримання екологічної безпеки — основа сталого розвитку компанії», — зазначив головний еколог МХП Олександр Семенець.

25 співробітників компанії пройшли курси підвищення кваліфікації в Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління при Мінприроди та отримали сертифікати встановленого зразка. Їх робота спрямована на виконання вимог природоохоронного законодавства, скорочення втрат енергії і ресурсів і зменшення впливу підприємств на природу.

У МХП також діють програми, розроблені для дотримання екологічної безпеки, зокрема, для управління в сфері екології на підприємствах холдингу, зниження викидів парникових газів, впроваджена система екологічного менеджменту, а також план управління пестицидами.