UKRAVIT вивела на ринок нові препарати для захисту рослин

19 лютого 2018, 10:00 4944

Группа компаний UKRAVIT представила у лютому 2018 року нові гербіциди і фунгіциди, направлені на захист рослин від найпоширеніших видів шкідників.

Проведені дослідження науковцями компанії свідчать про відмінну якість продукції і її відповідність усім насущним потребам аграріїв у ЗЗР, говориться у повідомленні компанії.

Найбільшої уваги заслуговує препарат системної дії — ІМІ-ВІТ®. Він використовується проти широкого спектру однорічних дводольних та злакових видів бур'янів у посівах сої та соняшнику та є стійким до групи імідазолінонів.

Також його перевагами є дія на бур'яни через листя та кореневу систему, можливість стримувати появу наступні сходів бур'янів, за наявності ґрунтової вологи, необхідність лише однієї обробки за вегетаційний період культури.

Ще одна новинка сезону — новітній гербіцид системної дії — Варяг®. Його призначення — це контроль однорічних злакових та дводольних бур'янів у посівах сільськогосподарських культур.

Від інших препаратів його відрізняє покращений контроль важко знищувальних бур'янів. Можна відмітити відсутність обмежень щодо застосування в сівозміні, широке технологічне «вікно застосування», повне розкладання в грунті та рослинах. Всі ці переваги препарату досягнуті через високий рівень синергізму двох діючих речовин.

Покращеною формулою відзначається ще одна новинка — Флагман Екстра®. Двоконтактний гербіцид контактно-системної дії для знищення однорічних та деяких багаторічних дводольних видів бур'янів у посівах сої.

За рахунок додавання другої діючої речовини — ацифлуорфену, новинка є більш ефективною у порівнянні з однокомпонентним препаратом та забезпечує удосконалений контроль видів бур'янів: щириця (види), гірчак (види), паслін чорний, амброзія полинолиста та інші. Відсутність післядії на наступні культури в сівозміні та селективне відношення до культури роблять Флагман Екстра оптимальним для використання у посівах сої.

Фунгіцидна лінійка препаратів поповнилася препаратом Делавіт® — контактним препаратом профілактичної та лікувальної дії для захисту плодових та овочевих культур від комплексу хвороб.

Гнучкість у строках застосування дає можливість бути використаним на усіх фазах росту і розвитку культури.

Як відзначають в  ГК UKRAVIT, усі розроблені препарати для нового сезону гарантують аграріям високий рівень врожайності та прибутковості.


Для довідки: UKRAVIT була заснована в 1999 р. Група займається виробництвом засобів для знищення побутових комах та гризунів, засобів захисту рослин в агропромисловий сектор, мінеральних добрив з мікроелементами і стимуляторів і регуляторів росту рослин.