T.B.Fruit за рік збільшила кількість працівників на третину

16 грудня 2021, 14:11 442

Джерело фото: Facebook // Тарас Барщовський

Підприємства компанії T.B.Fruit, які розташовані в трьох країнах — Україні, Польщі та Молдові, у 2021 році прийняли на роботу близько 500 нових працівників.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

«Таким чином загальна кількість працівників групи компаній зросла до майже 2000. Також за підрахунками T.B. Fruit у сезон збору врожаю (переробка — це сезонне виробництво: з початку червня (чорниця, малина) і до збору та переробки яблук у листопаді-грудні) загальна кількість сезонних працівників підприємств та тих, хто збирає та здає продукцію сягає кількох сотень тисяч», — зазначають в компанії.

Загальна сума податків з заробітної плати працівників Групи компаній у 2021 році становить близько 23 млн грн, сплачених до державного бюджету України.

«Ми зі свого боку докладаємо максимум зусиль, або наші працівники лишалися в Україні та працювали недалеко від місця проживання. Ми за те, щоб працевлаштовувати людей з маленьких міст та сіл, щоб вони розвивалися, а люди мали гідну заробітну плату», — зазначив адміністративний директор T.B. Fruit Роман Марків.

Наступного року у планах Групи компаній T.B. Fruit нарощувати обсяги виробництва та вдосконалювати виробничі процеси, розширяти лінійку продуктів та залучати нових працівників як на постійній основі, так і на сезонні роботи.


Для довідки: Група компаній T.B. Fruit займає третю лідерську сходинку в рейтингу найбільших виробників концентрованих соків в Європі. Кожна 10-та пляшка соку в світі та кожна 4-та пляшка яблучного соку в США зроблена з фруктів та ягід, перероблених T.B. Fruit.

Понад 90% продукції компанії експортується до 40 країн світу, серед яких є важкодоступні для українського виробника ринки США, Європи, Японії, Ізраїлю. Компанія співпрацює з такими глобальними лідерами як Nestle, PepsiCo, Coca-Cola, Refresco, Eckes-Granini.

До складу Групи входять 8 заводів з переробки фруктів і овочів (Україна, Польща, Молдова), транспортно-логістичний, інжиніринговий бізнеси, а також власна торгова марка соків прямого віджиму Galicia.