Підприємство «Нова Кухня» з Київщини відтепер пропонує споживачам не лише готові перші страви (супи та борщ), а й другі (печеню, гречану кашу та плов зі свининою).
Про це виробник розповідає на своїй сторінці в Instagram.
«Ми довго вагалися щодо паковання. Перші чотири супи ми зробили в яскравих брендованих пакетах, які виділяються серед подібної продукції. Але цього разу вирішили зробити інакше: другі страви — у простіших зелених пакетах із чорно-білою наліпкою. Чому так? Ми проаналізували продажі та запити клієнтів і зрозуміли, що зараз головне — якість і ціна. Ми не можемо економити на сировині, роботі нашої команди, але можемо заощадити на пакованні, щоб не додавати зайвих витрат у кінцеву вартість. Повнокольорові пакети — це ще один плюс до ціни, і ми вирішили зупинитися на оптимальному варіанті», — зазначає виробник.
«Нова Кухня» — це друге виробництво сім’ї Бубнових, перше залишилося в Маріуполі. Підприємці обрали приміщення у Славутичі на Київщині, домовились про постачання сировини та розпочали перезапускати виробництво готових перших страв.
У лютому 2024 року команда зварила перший суп у відновленому виробництві. За рік роботи тут переробили 15 тис. кг овочів та 3 тис. кг м’яса, щоб створити якісний український продукт. Загалом уже вироблено 100 тис. порцій перших готових страв.