НІБУЛОН оновив техніку для передпосівної підготовки ґрунту

27 лютого 2024, 14:26 991

Виробничі філії ТОВ СП «НІБУЛОН» отримали перші два трактори CLAAS та розчинно-заправні станції «РЗС 30», які буде використано для обробітку ґрунту і внесення засобів захисту рослин на початку весни.

Як говориться у повідомленні компанії, нова техніка вже прибула до кластера «Чигирин» та до початку польових робіт буде задіяна у процесах навчання інженерів, агрономів та механізаторів.

«Сучасна техніка від найкращих виробників є запорукою реалізації системи сучасних підходів до землеробства, на яку ми в «НІБУЛОНі» робимо ставку. Новий виробничий сезон розпочнемо з операцій з якісної передпосівної підготовки ґрунту разом із внесенням азотних добрив з упевненістю, що нам вдасться підвищити ефективність виробництва та вийти на новий рівень прибутковості», — розповідає директор з агровиробництва «НІБУЛОН» Олег Веселов.

У компанії зауважили, що трактори CLAAS мають низку переваг та вважаються однією з найнадійніших моделей на ринку. 

Разом із тракторами «НІБУЛОН» придбав вітчизняні розчинно-заправні станції «РЗС 30», які призначені для приготування й доставки безпосередньо до поля робочих розчинів — засобів захисту рослин. Важливо зазначити, що станції обладнані високоточними датчиками, що дасть змогу використовувати лише необхідну кількість розчину й уникнути махінацій та перевитрат.


Для довідки: до війни компанія «НІБУЛОН» обробляла 82 тис. га землі, володіла і управляла мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів і сучасним морським терміналом, розташованим у Миколаєві. «НІБУЛОН» експортувала переважно кукурудзу, пшеницю і ячмінь у більш ніж 20 країн світу. Крім того, компанія мала широку лінійку флоту (річковий, морський і змішаний).